delivery

Shipping Policy

1. Verzendingen binnen Nederland: Alle bestellingen van urnen binnen Nederland worden gratis verzonden via een beveiligde en betrouwbare vervoerder wanneer de bestelling €100 of meer bedraagt. Bij bestellingen onder de €100 worden beperkte verzendkosten in rekening gebracht. De levertijd is gemiddeld 2-5 werkdagen.

2. Internationale verzendingen: Voor internationale verzendingen van urnen worden extra verzendkosten in rekening gebracht en de levertijd is langer dan binnen Nederland. Klanten kunnen de exacte verzendkosten en de verwachte levertijd verkrijgen door contact op te nemen met de klantenservice.

3. Verpakking: Alle urnen worden zorgvuldig verpakt en beschermd tijdens transport om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen.

4. Verzendbevestiging: Klanten ontvangen een verzendbevestiging met een volgnummer voor het bijhouden van de verzending.

5. Beleid voor beschadigde of verkeerd geleverde urnen: In het geval van beschadigde of verkeerd geleverde urnen, stelt de webshop alles in het werk om de situatie zo snel mogelijk op te lossen en een vervangende urn te leveren. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie over het proces.

MESSAGE US

Please drop us a line. We love to hear from our customers!

    CONTACT DETAILS