Onze betaalmethoden

Op onze website bij Rouw Boutique bieden we verschillende veilige en handige betaalmethoden om uw aankoop van een urn eenvoudig en probleemloos af te ronden. Hieronder vindt u een beschrijving van de betaalmethoden die we accepteren:

  1. PayPal: PayPal is een populaire online betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk betalen met uw PayPal-account, dat gekoppeld is aan uw bankrekening of creditcard. Het biedt een snelle en beveiligde manier om uw aankoop af te ronden, zonder uw financiële gegevens rechtstreeks met de verkoper te delen.

  2. iDEAL: iDEAL is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt u rechtstreeks betalen vanaf uw bankrekening via uw vertrouwde online bankomgeving. Het is snel, veilig en eenvoudig, omdat de betaling direct wordt verwerkt zonder tussenkomst van derden. iDEAL is een populaire keuze voor Nederlandse klanten.

  3. Creditcard: We accepteren betalingen met verschillende creditcards, waaronder Visa, MasterCard en American Express. Betalen met een creditcard biedt gemak en flexibiliteit, omdat u uw aankoop kunt doen en deze op een later tijdstip kunt afbetalen. Het is belangrijk op te merken dat we zorgen voor een veilige betalingsgateway om uw creditcardgegevens te beschermen.

  4. Bankoverschrijving: Voor klanten die de voorkeur geven aan een traditionele betaalmethode, bieden we ook de optie van een bankoverschrijving. Bij het kiezen van deze betaalmethode ontvangt u de benodigde bankgegevens om het verschuldigde bedrag handmatig over te maken vanaf uw bankrekening. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van bankoverschrijvingen langer kan duren.

Het is ons streven om u een naadloze en veilige winkelervaring te bieden. Bij Rouw Boutique accepteren we dus verschillende betaalmethoden, zodat u kunt kiezen welke methode het beste bij uw voorkeuren en behoeften past.

bg_image